Huisbereide kaaskroketjes (oud Brugse) – 15.50€
Gegratineerde mosseltjes – 18.50€
Sint-Jacobsnoot/ kaviaar van aubergine/ xeressaus – 21.00€
Rundstartaar/ truffel/ crème van Parmezaan – 22.50€
Ravioli van champignons/ pijnboompit/ rucola – 17.00€
Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€
Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 22.50€
Tartaar van zalm/ dashi/ toast – 19.50€
Paling in’t groen – 31.50€
Pluma Duroc d’Olives/ patatas bravas/ snijboontjes – 27.50€
Kabeljauw/ brandade-puree/ waterkerssaus – 29.00€
Zeetong/ verse tartaar/ fris slaatje – 36.50€
Vol au vent van hoevekip/ mousseline – 23.50€
Gerookte aubergine/ pasta tomatensaus – 19.50€
Filet pur Holstein/ luchtige béarnaisesaus/ frietjes – 33.50€
Ierse premium Ribeye (300gr) – 31.50€
Bijgerechtjes voor het vlees:
Tomatensla/ Witloofsla – 4.50€
Gemengde groene sla – 4.50€
Key lime pie – 9.50€
Rood fruit met vanille ijs – 11.00€
Chocomousse – 9.50€
Café Liegeois – 9.00€
Nespresso Martini – 9.00€
Crème brulée – 10.00€
Choux dame blanche – 9.50€
Bitterbal van varkenswang (6st) – 12.00€
Artisjok/ collatura/ Parmezaanse kaas – 9.00€
Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.00€
Seranoham – 17.00€
Champagne (Ruinart brut) – 13.00€
Cava – 7.50€
Campari – 5.70€
Crodino – 5.70€
Dry Vermouth – 6.00€
Vermouth Rosso – 6.00€
Pineau des Charentes – 6.60€
Porto Niepoort – 6.60€
Negroni – 10.5€
Moscow Mule – 10.5€
Bellini – 12.0€
Cosmopolitan – 10.5€
Figging Thyme – 10.5€
Carlsberg – 3.20€
Trappist – 4.60€
Trippel – 4.60€
Duvel – 4.60€
Somersby – 5.00€
Coca Cola – 3.10€
Ice Tea – 3.20€
Bionina – 3.50€
Bru – 2.70€
Bru 0.5L – 4.60€
Bru 1L – 8.60€
Premium Tonic – 3.70€
Soda – 2.70€
Vers Fruitsap – 5.50
Ricard – 5.60€
Hendrick’s Gin – 7.00€
Marula Gin – 8.00€
Matterhorn Gin – 8.00€
Tanqueray Gin – 7.00€
Tanqueray 10 Gin – 8.00€
Havana Club – 7.00€
Skyy Vodka – 7.00€
Ginger Beer – 3.50€
Ginger Ale – 3.50€
Aperol spritz – 6.60€
Picon vin blanc – 6.70€
Koffie – 3.8€
Cappuccino – 3.9€
Café Latte – 4.2€
Pure Leaf Thee – 3.4€
Verse Muntthee – 4.3€
Irish/ Italian Coffee – 10.0€
Cognac Hennesey – 7.5€
Fin de cognac – 12.5€
Amaretto Lazzaroni – 7.5€
Baileys – 7.5€
Calvados – 7.5€
Sambuca – 7.5€
Grappa Francoli – 7.5€
Zacapa Rum 23y – 10.0€
Grand Marnier – 7.5€
Talisker 10y – 10.0€
Oban 14y – 12.0€
Singleton – 10.0€
Laphroaig10y – 10.0€
Poires Williams – 6.5€
Elixir d’anvers – 6.5€
Limoncello – 7.0€
Cointreau – 7.0€
Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.
Gegratineerde mosseltjes – 16.00€
Schorseneren/ wintertruffel/ Parmezaan/ peterselie – 16.50€
Octopus/ artisjok/ honingtomaat – 18.50€
Handgesneden rundstartaar/ wintertruffel – 22.50€
Sint Jacobsvruchten/ bloemkool/ xeresvinaigrette – 19.50€
Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€
Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€
Tataki van tonijn/ sushisalade – 19.00€
Toast gerookte paling/ wasabi-crème – 17.50€
Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€
Paling in’t groen – 31.50€
Roggevleugel/ espuma beurre noisette/ crumble van hazelnoot-kappertjes – 27.50€
Kabeljauw/ spinazie/ puree/ garnalensaus – 29.50€
Vol au vent van parelhoen – 22.50€
Tagliatelle/ champignons/ kruidenkaas – 18.00€
Pluma/ knolselderstoemp/ cross and blackwellsaus – 26.50€
Hoevekip/ appel/ karamel van kippenjus/aardappel – 22.50€
Gegrilde côte à l’os West-Vlaams rood(2 pers.) – 65.00€
Filet pur Holstein/ luchtige bearnaisesaus/ frietjes – 33.50€
Entrecôte Limousin/ peper- of archiducsaus/ frietjes – 28.50€
Bijgerechtjes voor het vlees:
Gebakken witloofjes – 6.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€
Carpaccio van hert/ champignon tapenade – 18.50€
Tomaat garnaal – 17.50€
Terrine fois gras/ mango chutney – 18.50€
Zeeuwse creuses 6st. – 24.00 €
Fazant/ knolselderpuree/ spruiten/ witloof/ Fine champagnesaus – 29.00€
Filet van hert/ bospaddestoelen/ gratin/ Grand veneursaus – 36.50€
Filet van hazenrug/ wintergarnituur/ appel/ Veenbes/ kroketjes – 34.00€
Filet van heilbot/ preistoemp/ mosterd-hollandaise – 29.00€
Club sandwich – 17.50€
Ceasar salad “maison belge” – 19.00€
Huisgemaakte cheesecake met bosbessen – 9.50€
Chocolademousse met Baileys – 10.00€
Gekarameliseerd appeltaartje/ speculoosijs – 10.00€
Crumble/ appel/ rode vrucht/ vanille-ijs – 10.00€
Nespresso Martin – 9.00€
Crème brulée – 9.00€
Panna cotta van rode vruchten – 9.50€
Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00€
Pissaladière – 9.0€
Artisjok/ collatura/ Parmazaan – 9.0€
Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€
Ibericoham – 21.00€
Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.