onze menukaart

aperitief hapjes

Truffelham 18€

Madeleintjes/ zalm/ zure room (4st) 16€

Garnalen/ chilli krokant/ guacamole (per stuk) 9€

Toast/ mortadella/ pestomayonaise (5st) 17.50€

Kaaskroketjes oud Brugge/ graanmosterd (6st) 14€

Tartelette/ burrata/ tomatenconfituur (4st) 16€

voorgerechten

Carpaccio langoustine/ crème D’isigny/ radijs 28.00€

Toast/ rode biet/ kruiden aioli 17.00€

Vitello/ basilicum/ parmezaan 22.00€

Octopus/ fregola/ lookmayonaise/ bravasaus 21.50€

Filet van kwartel/ gembervinaigrette/ mango/ spitskool 24.00€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie 20.00€

Krab/ asperges/ aardappel/ daslook/ zalmeitjes 29.50€

Rundstartaar/ parmezaan/ chips van aardappel 21.50€

Kipkroketjes/ truffelcrème/ sucrine/ parmezaan 17.50€

hoofdgerechten

Paling in’t groen 34.00€

Cote a l’os (1.2kg)/ pepersaus/ frieten (2 pers.) 82.00€

Asperges op zijn Vlaams/ kasteelaardappeltjes 19€ of 28.5€

Kabeljauwhaas/ witte asperges/ garnaal-espuma 35.00€

Linguine/ vongole/ chilli peper 27.00€

Asperge wit en groen/ aspergecrème/ zalm/ eierdooier/ aardappeltjes 31.00€

Filet pur Holstein/ luchtige béarnaisesaus/ frietjes 39.50€

Zeebaars/ sauce vierge/ krielaardappeltjes 33.00€

Vol au vent van Mechelse koekoek/ groene sla/ frieties 24.50€

Filet van kalf/ aioli/ zuiderse groenten/ pomme anna 29.50€

dessert

Limoentaartie met limoensorbet 12.5€

Milllefeuille met pruim en vanille 12.5€

Pistachetaartie met chocolade en kers/ pistache-is 13.0€

Vanille-ijs met espuma van chocolade 11.5€

Tiramisutaartje (vanille/amaretto/koffie/chocolade) 12.5€

Café Liegois 9.50€

Gekonfijte ananas met amandel-is 11.5€

aperitieven

Champagne (Ruinart brut) – 13.00€
Cava – 7.50€
Campari – 5.70€
Crodino – 5.70€
Dry Vermouth – 6.00€
Vermouth Rosso – 6.00€
Pineau des Charentes – 6.60€
Porto Niepoort – 6.60€

cocktails

Negroni 11.5€
Moscow Mule 12.0€
Bellini 12.5€
Dark ’n Stormy 12.0€
Lazy red cheeks 12.0€
Bramble 12.0€

overige dranken

Carlsberg – 3.20€
Trappist – 4.60€
Trippel – 4.60€
Duvel – 4.60€
Somersby – 5.00€
Coca Cola – 3.10€
Ice Tea – 3.20€
Bionina – 3.50€
Bru – 2.70€
Bru 0.5L  – 4.60€
Bru 1L – 8.60€
Premium Tonic  – 3.70€
Soda – 2.70€
Vers Fruitsap – 5.50       

Ricard – 5.60€
Hendrick’s Gin – 7.00€
Marula Gin – 8.00€
Matterhorn Gin – 8.00€
Tanqueray Gin – 7.00€
Tanqueray 10 Gin – 8.00€
Havana Club – 7.00€
Skyy Vodka – 7.00€
Ginger Beer – 3.50€
Ginger Ale  – 3.50€
Aperol spritz – 6.60€
Picon vin blanc – 6.70€                               

warme dranken

Koffie – 3.8€
Cappuccino – 3.9€
Café Latte – 4.2€
Pure Leaf Thee – 3.4€
Verse Muntthee – 4.3€
Irish/ Italian Coffee – 10.0€

digestive

Cognac Hennesey – 7.5€
Fin de cognac – 12.5€
Amaretto Lazzaroni – 7.5€
Baileys – 7.5€
Calvados – 7.5€
Sambuca – 7.5€
Grappa Francoli – 7.5€
Zacapa Rum 23y – 10.0€
Grand Marnier – 7.5€
Talisker 10y – 10.0€
Oban 14y – 12.0€
Singleton – 10.0€
Laphroaig10y – 10.0€
Poires Williams – 6.5€
Elixir d’anvers – 6.5€
Limoncello – 7.0€
Cointreau – 7.0€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.

voorgerechten

Gegratineerde mosseltjes  – 16.00€

Schorseneren/ wintertruffel/ Parmezaan/ peterselie – 16.50€

Octopus/ artisjok/ honingtomaat – 18.50€

Handgesneden rundstartaar/ wintertruffel – 22.50€

Sint Jacobsvruchten/ bloemkool/ xeresvinaigrette – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Tataki van tonijn/ sushisalade – 19.00€

Toast gerookte paling/ wasabi-crème – 17.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Roggevleugel/ espuma beurre noisette/  crumble van hazelnoot-kappertjes – 27.50€

Kabeljauw/ spinazie/ puree/ garnalensaus – 29.50€

Vol au vent van parelhoen – 22.50€

Tagliatelle/ champignons/ kruidenkaas – 18.00€

Pluma/ knolselderstoemp/ cross and blackwellsaus – 26.50€

Hoevekip/ appel/ karamel van kippenjus/aardappel – 22.50€

Gegrilde côte à l’os  West-Vlaams rood(2 pers.) – 65.00€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaisesaus/ frietjes – 33.50€

Entrecôte Limousin/ peper- of archiducsaus/ frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Gebakken witloofjes – 6.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

suggesties

Carpaccio van hert/ champignon tapenade18.50

Tomaat garnaal17.50

Terrine fois gras/ mango chutney 18.50

Zeeuwse creuses 6st.  24.00 

Fazant/ knolselderpuree/ spruiten/ witloof/ Fine champagnesaus – 29.00€

Filet van hert/ bospaddestoelen/ gratin/ Grand veneursaus – 36.50€

Filet van hazenrug/ wintergarnituur/ appel/ Veenbes/ kroketjes – 34.00€

Filet van heilbot/ preistoemp/ mosterd-hollandaise – 29.00€

lunch

Club sandwich – 17.50€

Ceasar salad “maison belge” – 19.00€

dessert

Huisgemaakte cheesecake met bosbessen – 9.50€

Chocolademousse met Baileys – 10.00

Gekarameliseerd appeltaartje/ speculoosijs  – 10.00

Crumble/ appel/ rode vrucht/ vanille-ijs – 10.00

Nespresso Martin – 9.00€

Crème brulée – 9.00€

Panna cotta van rode vruchten – 9.50€

Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00

aperitief hapjes

Pissaladière – 9.0€

Artisjok/ collatura/ Parmazaan – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 21.00€

Accordion Title

Empty section. Edit page to add content here.

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.