menukaart

ontdek onze

voorgerechten

Gegratineerde mosseltjes  – 16.00€

Chavroux-geitenkaas/ tomaat/ rucolaolie  15.50€

Octopus/ artisjok/ honingtomaat – 18.50€

 Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

Sint Jacobsvruchten/ peultjes/ choronvinaigrette – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Corvina in ceviche – 18.50€

Vitello tonato  – 17.50€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Dorade/ auberginepuree/ citroensaus – 29.50€

Gebakken vlaswijting/ gribichesaus/   gebakken aardappelen – 27.00€

Vol au vent van parelhoen – 22.50€

Gerookte aubergine/ pasta tomatensaus – 18.00€

Filet van Duroc-varken/ pickles-saus/ ‘fondant-aardappel’ – 26.50€

Filet van kalf/ olijfsaus/ fregola/ champignon – 27.50€

Handgesneden Holstein tartaar/ frietjes – 22.50€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaise/ frietjes – 33.50€

Entrecôte Limousin/ pepersaus/ frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Tomatensalade – 4.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

suggesties

Thai beef salad (hoofdgerecht) – 24.50€

Rundscarpaccio/ rucola/ Parmezaan – 16.00€

Burrata/ kerstomaat/ curryolie – 18.00€

“Caesar salade” Maison Belge – 19.00€

Koude plat/ frietjes – 21.50€

dessert

Vanille-ijs/ aardbeien/ amandel  – 9.50€

Chocolademousse met Baileys – 10.00

Gekarameliseerd appeltaartje/ speculoosijs  – 10.00

Carpaccio ananas/ passievruchl/ sorbel kers – 10.00

Nespresso Martin – 9.00€

Crème brulée – 9.00€

Panna cotta van rode vruchten – 9.50€

Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00

aperitief hapjes

Artisjok/ Ansjovis mayonaise/ Parmezaan – 9.0€

Platte Oesters 000 – per stuk 3.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 19.00€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.