menukaart

ontdek onze

voorgerechten

Zachte geitenkaas/ groene groentjes/ honingvinaigrette – 16.50€

Burrata/ kerstomaat/ curry olie  – 16.50€

Octopus galicia – 18.50€

Vitello tonato/ artisjok/ pesto – 17.50€

King krabpoten/ kruidenboter – 33.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Baba ganoush/ flat bread – 15.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Rouget/ garnalen bouillon/ baby venkel 26.50€

Filet van zeebaars/ zuiderse groenten vinaigrette – 29.00€

Tomaat garnaal/ frietjes – 28.50€

Salade niçoise – 24.50€

Tortelinni ‘spinazie ricotta’/ saliesaus  – 18.50€

Hoevekip/ m’hamsa couscous/ crème ras el hanout – 23.50€

Tapas van varken/ boontjes/ savora – 26.50€

Steak tartaar/ sla/ frietjes  22.00€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaisesaus/ frietjes – 33.50€

Rib-eye Limousin/ peper- of archiducsaus/ frietjes – 29.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Tomatensla – 4.50€
Gemengde groene sla 4.50€
Witloofsla – 4.50€

lunch

Club sandwich – 17.50€

Ceasar salad “maison belge” – 19.00€

dessert

Huisgemaakte cheesecake met bosbessen – 9.50€

Chocolademousse met Baileys – 10.00

Gekarameliseerd appeltaartje/ speculaasijs  – 10.00

Crumble/ appel/ rode vrucht/ vanille-ijs – 10.00

Nespresso Martin – 9.00€

Crème brulée – 9.00€

Panna cotta van rode vruchten – 9.50€

Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00

aperitief hapjes

Pissaladière – 9.0€

Artisjok/ collatura/ Parmazaan – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 21.00€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.

voorgerechten

Gegratineerde mosseltjes  – 16.00€

Schorseneren/ wintertruffel/ Parmezaan/ peterselie – 16.50€

Octopus/ artisjok/ honingtomaat – 18.50€

Handgesneden rundstartaar/ wintertruffel – 22.50€

Sint Jacobsvruchten/ bloemkool/ xeresvinaigrette – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Tataki van tonijn/ sushisalade – 19.00€

Toast gerookte paling/ wasabi-crème – 17.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Roggevleugel/ espuma beurre noisette/  crumble van hazelnoot-kappertjes – 27.50€

Kabeljauw/ spinazie/ puree/ garnalensaus – 29.50€

Vol au vent van parelhoen – 22.50€

Tagliatelle/ champignons/ kruidenkaas – 18.00€

Pluma/ knolselderstoemp/ cross and blackwellsaus – 26.50€

Hoevekip/ appel/ karamel van kippenjus/aardappel – 22.50€

Gegrilde côte à l’os  West-Vlaams rood(2 pers.) – 65.00€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaisesaus/ frietjes – 33.50€

Entrecôte Limousin/ peper- of archiducsaus/ frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Gebakken witloofjes – 6.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

suggesties

Carpaccio van hert/ champignon tapenade18.50

Tomaat garnaal17.50

Terrine fois gras/ mango chutney 18.50

Zeeuwse creuses 6st.  24.00 

Fazant/ knolselderpuree/ spruiten/ witloof/ Fine champagnesaus – 29.00€

Filet van hert/ bospaddestoelen/ gratin/ Grand veneursaus – 36.50€

Filet van hazenrug/ wintergarnituur/ appel/ Veenbes/ kroketjes – 34.00€

Filet van heilbot/ preistoemp/ mosterd-hollandaise – 29.00€

lunch

Club sandwich – 17.50€

Ceasar salad “maison belge” – 19.00€

dessert

Huisgemaakte cheesecake met bosbessen – 9.50€

Chocolademousse met Baileys – 10.00

Gekarameliseerd appeltaartje/ speculoosijs  – 10.00

Crumble/ appel/ rode vrucht/ vanille-ijs – 10.00

Nespresso Martin – 9.00€

Crème brulée – 9.00€

Panna cotta van rode vruchten – 9.50€

Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00

aperitief hapjes

Pissaladière – 9.0€

Artisjok/ collatura/ Parmazaan – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 21.00€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.