ontdek onze

menukaart

voorgerechten

Octopus/ fideua salade/ pimentonolie/ lookmayo – 17.00€

Buffelmozzarella/ radicchio/  mango/ basilicumolie – 14.50€ 

Carpaccio van hert/ champignon tapenade  – 18.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 21.00€

Tataki van tonijn/ crème sushirijst/ zachte wasabi – 18.00 €

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.00 €

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Langoustines in brik/ sesammayonaise – 24.00

Mosseltjes/ escargot boter – 16.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Vlaswijting/ wakamé-saus/ paksoi/ belle de fontenay – 27.50€

Kabeljauw/ brandade-puree/ waterkers/ karnemelk – 30.00

Parelhoen/ kippenkaramel/ gekonfijte appeltjes aardappel – 23.50€

Kalfsfilet/ fregola/ colatura-citroensaus/ champignon – 28.50€

Duroc d’olives varkenfilet/ koolblaadjes/ fondant aardappel/ picklessaus – 26.50€

Gratin van zuiderse groenten – 19.00

Filet pur Holstein/ Luchtige bearnaise/ Frietjes – 29.50€

Ribeye rubia gallega (4 weken gerijpt)/ Frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Gebakken bospaddestoelen – 6.50€
Gebakken Witlofjes – 5.50€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

dessert

Choux Dame Blanche – 9.0€

Café Liegeois – 9.0€

Pavlova/ Rood Fruit – 9.0€

Nougat Glacé – 9.0€

Citroentaart/ Framboos – 9.0€

Nespresso Martini – 9.0€

aperitief hapjes

Artisjok/ Ansjovis mayonaise/ Parmezaan – 9.0€

Rolmops/ Aardappel – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 19.00€

lunchsuggesties

Clubsandwich – 17.5€

Salade Parelhoenbil/ Karnemelk/ Ansjovis-vinaigrette / kwartelei – 19.0€

Burrata/ Tomaat/ Basilicum – 17.0€

Koude plat/ frietjes – 21.0€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.