ontdek onze

menukaart

voorgerechten

St. Jacobsvruchten/ bloemkool/ kalfsus – 21.00€

Schorseneren/ wintertruffel/ Parmezaan – 16.50€

Tataki tonijn/ sushisalade – 18.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 21.00€

Tapas van vis, schaal- en schelpdieren – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.00€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Tartaar van Holstein filet pur/ wintertruffel – 22.50€

Mosseltjes/ escargot boter – 16.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Griet/ prei/ vichyssoise – 29.50€

Kabeljauw/ groene asperges/ geplette aardappel/ grijze garnalen – 28.00€

Parelhoen/ kippenkaramel/ gekonfijte appeltjes/ aardappel – 23.50€

Filet van duif/ ganzenlever/ witloof/ peer – 34.50€

Duroc d’olives varkensfilet/ snijboontjes/ aardappel/ cross en Blackwell-saus – 26.50€

Gratin van zuiderse groenten – 19.00€

Filet pur Holstein/ Luchtige bearnaise/ Frietjes – 29.50€

Ierse ribeye/ Frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Gebakken groene asperges/ Parmezaan – 7.00€
Gebakken Witlofjes – 5.50€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

dessert

Choux Dame Blanche – 9.5€

Brownie/ Pecannoot/ Mandarijn – 10.0€

Tartatin/ Speculaasijs – 9.5€

Trio van chocolade – 10.0€

Nespresso Martin – 9.0€

Crème brulée – 9.0€

Kaasplankje – 13.0€

aperitief hapjes

Artisjok/ Ansjovis mayonaise/ Parmezaan – 9.0€

Platte Oesters 000 – per stuk 3.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 19.00€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.