ontdek onze

menukaart

voorgerechten

Octopus/ Fideua salade/ Pimentonolie/ Lookchips – 17.00€

Zachte geitenkaas/ Groene groenten/ Honing-mosterd Vinaigrette – 14.50€ 

Rundscarpaccio/ Rucola/ Crème van Parmezaan – 15.50€

Ibericoham – 19.50€

Toast gerookte paling/ Wasabi- Isigny Crème – 18.00 €

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 16.00 €

Snowcrab/ Chili-krokant/ Guacamole/ Tomaat – 21.50€

Kibbeling / tartaarsaus – 15.50€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.00€

Zeebaars/ Zuiderse groenten  vinaigrette met collatura/ krieltjes – 29.50€

Kabeljauw/ Lamsoor/ Grenobloise/ Aardappel – 28.50€

Hoeve kipfilet/ Hazelnoot-curry / Rijstkroket/ Hangop – 23.50€

Handgesneden steak tartaar/ Salade/ Frietblokjes – 22.50€

Varken van kop tot teen/ Savora – 26.50€

Filet pur/ Luchtige Bearnaise/ Salade/ frietjes – 33.50€

Ribeye Piemontese/ Pepersaus/ Salade/ Frietjes – 31.50€

Tortellini van Ricotta en Spinazie/ Salisaus – 19.00€

dessert

Choux Dame Blanche – 9.0€

Café Liegeois – 9.0€

Pavlova/ Rood Fruit – 9.0€

Nougat Glacé – 9.0€

Citroentaart/ Framboos – 9.0€

Nespresso Martini – 9.0€

aperitief hapjes

Artisjok/ Ansjovis mayonaise/ Parmezaan – 9.0€

Rolmops/ Aardappel – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 19.00€

lunchsuggesties

Clubsandwich – 17.5€

Salade Parelhoenbil/ Karnemelk/ Ansjovis-vinaigrette / kwartelei – 19.0€

Burrata/ Tomaat/ Basilicum – 17.0€

Koude plat/ frietjes – 21.0€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.