ontdek onze

menukaart

voorgerechten

Salade van Chavroux/ lentegroentjes/ honing-mosterdvinaigrette – 16.00€

Lauwe witte en groene aspergesalade – 16.50€

Tataki tonijn/ sushisalade – 18.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

Ravioli van tijgergarnalen/ Parmezaan – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.00€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Baba ganoush/ flat bread – 13.50€

Kwartel/ Spitskool/ gember/ mango/ cashewnoot – 19.50€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Zeebaars/ asperges / algen/ dashi/ citroenmousseline – 29.50€

Kabeljauw-krab ‘chowder’ – 29.00€

Parelhoen/ groene asperges/ crème archiduc/ Parmezaan/ aardappel – 24.50€

Tortellini/ spinazie/ ricotta/ saliesaus – 19.00€

Fiduea pasta/ nobashi/ gekonfijte look – 22.50€

Pluma varken/ patatas bravas/ boontjes – 26.50€

Handgesneden Holstein tartaar/ frietjes – 22.50€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaise/ frietjes – 29.50€

Entrecote Piemonte/ pepersaus/ frietjes – 27.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Tomatensalade – 4.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

lunch suggesties

Burrata/ kerstomaat / curry-olie

Caesar salade “Maison Belge”

‘Koude plat’ groene groenten/ beenham/ eiermayonaise

Kibbeling/ salade/ tartaar

Carpaccio/ parmezaan creme/ rucola

dessert

Choux Dame Blanche – 9.5€

Brownie/ Pecannoot/ Mandarijn – 10.0€

Tarte Tatin/ Speculaasijs – 9.5€

Trio van chocolade – 10.0€

Nespresso Martin – 9.0€

Crème brulée – 9.0€

Kaasplankje – 13.0€

aperitief hapjes

Artisjok/ Ansjovis mayonaise/ Parmezaan – 9.0€

Platte Oesters 000 – per stuk 3.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 19.00€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.