onze menukaart

aperitief hapjes

Truffelham €19.0

Sobrasada/ honing/ crackers (5st) €15.0

Krab/ chili krokant/ guacamole (per stuk) €10.0

Kaaskroketjes oud Brugge/ graanmosterd (6st) €16.5

Polenta sticks/ tomaat/ lookmayonaise (5st) €16.0

Pan con tomat/ serranoham/ flat bread/ parmezaan €17.5

voorgerechten

Krab/ choron-emulsie/ groene groentjes €29.5

Burrata/ lentegroenten en kruiden €22.0

Rundstartaar/ ponzu/ citroengras €22.5

Scheermesjes/ venkel/ amandel €24.5

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie €24.0

Tataki van rund/ sesam/ glasnoedels €25.5

Kimchi kroketje/ buikspek/ spitskool €24.5

Toast gerookte zalm €24.0

*Supplement serranoham €6.5

hoofdgerechten

Hoevekip/ groene asperge/ champignon €28.5

Asperges op Vlaamse wijze  €18.0/€29.0*

Cote à l’os/ pepersaus/ frietjes (2 pers.) €86.0

Filet van duif (Anjou)/ clamart/ porto-saus €42.0

Zeebaarsfilet/ zeekraal/ asperges/ dashi €34.5

Kabeljauwhaas/ spitskool/ beure blanc €36.0

Kalfsentrecote/ risotto van pijnboompitten/ bimi €38.0

Linguini vongole €28.5

Filet pur wit-blauw/ luchtige béarnaisesaus/ frietjes €44.5

Paling in’t groen €36.0

*Supplement gerookte zalm €10.0

dessert

Frambozen-citroen taartje €13.0

Tiramisu Maison Belge €12.0

Dame blanche €11.5

Madeleintjes/ blauwe bes confituur/ citroen €12.0

Rabarber/ vanille/ tuille €13.0

Pistache/ kers/ amandel/ yoghurt-espuma €12.5

aperitieven

Champagne (Moët brut) – €15.50
Cava – €8.50
Campari – €6.50
Crodino – €5.80
Dry Vermouth – €6.50
Vermouth Rosso – €6.50
Pineau des Charentes – €6.90
Sherry – €6.90
Aperitief Maison – €9.50
Porto Niepoort – €6.90
Kirr – 6.90
Kirr Royal €15.50
Picon Vin Blanc – €9.50
Ricard – €7.00
Havana Club – €8.50
Skyy Vodka – €7.50
Aperol Spritz – €11.00

cocktails

Negroni – €14.50
(Gin, campari, vermouth rosso)

Moscow Mule – €14.00
(Vodka, ginger beer, limoen)

Lychee blossom – €14.00
(Gin, lychee, citroen, amandel)

Rhubarb pisco sour – €14.00
(Pisco, rabarber, aperol, citroen, angostura)

Lazy Red Cheeks – €14.00
(Vodka, framboos, violet, limoen)

 

MOCKTAILS

Lazy Red Cheeks – €9.00
(Framboos, violet, limoen, soda)

Pink Mary – €9.00
(Pompelmoes, rozemarijn, soda)

Lychee blossom – €9.00
(Lychee, citroen, amandel, soda)

Tanqueray 0,0% – €7.00

overige dranken

Carlsberg – 3.20€
Trappist – 4.60€
Trippel – 4.60€
Duvel – 4.60€
Somersby – 5.00€
Coca Cola – 3.10€
Ice Tea – 3.20€
Bionina – 3.50€
Bru – 2.70€
Bru 0.5L  – 4.60€
Bru 1L – 8.60€
Premium Tonic  – 3.70€
Soda – 2.70€
Vers Fruitsap – 5.50       

Ricard – 5.60€
Hendrick’s Gin – 7.00€
Marula Gin – 8.00€
Matterhorn Gin – 8.00€
Tanqueray Gin – 7.00€
Tanqueray 10 Gin – 8.00€
Havana Club – 7.00€
Skyy Vodka – 7.00€
Ginger Beer – 3.50€
Ginger Ale  – 3.50€
Aperol spritz – 6.60€
Picon vin blanc – 6.70€                               

after dinner

Nespresso Martini – €11.5
(Kahlua, vodka, espresso)

Tiramisu Martini – €11.5
(Baileys, amaretto, hazelnoot, butterscotch)

Kolonel – €11.5
(limoensorbet, vodka)

warme dranken

Koffie – €4.10
Cappuccino – €4.50
Café Latte – €4.70
Thee – €3.70
(Earl grey, English breakfast, Green, Camomile, ginger and lemon)
Verse Muntthee – €4.30
Irish/ Italian Coffee – €10.00

digestive

Cognac Hennesey – 7.5€
Fin de cognac – 12.5€
Amaretto Lazzaroni – 7.5€
Baileys – 7.5€
Calvados – 7.5€
Sambuca – 7.5€
Grappa Francoli – 7.5€
Zacapa Rum 23y – 10.0€
Grand Marnier – 7.5€
Talisker 10y – 10.0€
Oban 14y – 12.0€
Singleton – 10.0€
Laphroaig10y – 10.0€
Poires Williams – 6.5€
Elixir d’anvers – 6.5€
Limoncello – 7.0€
Cointreau – 7.0€

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.  De prijzen op onze online menu-pagina zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving afwijken van onze actuele prijzen.

Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.

voorgerechten

Gegratineerde mosseltjes  – 16.00€

Schorseneren/ wintertruffel/ Parmezaan/ peterselie – 16.50€

Octopus/ artisjok/ honingtomaat – 18.50€

Handgesneden rundstartaar/ wintertruffel – 22.50€

Sint Jacobsvruchten/ bloemkool/ xeresvinaigrette – 19.50€

Huisbereide garnaalkroketjes/ peterselie – 17.50€

Snowcrab/ chili-krokant/ guacamole/ tomaat – 21.50€

Tataki van tonijn/ sushisalade – 19.00€

Toast gerookte paling/ wasabi-crème – 17.50€

Ibericoham/ pan con tomate – 23.00€

hoofdgerechten

Paling in’t groen – 31.50€

Roggevleugel/ espuma beurre noisette/  crumble van hazelnoot-kappertjes – 27.50€

Kabeljauw/ spinazie/ puree/ garnalensaus – 29.50€

Vol au vent van parelhoen – 22.50€

Tagliatelle/ champignons/ kruidenkaas – 18.00€

Pluma/ knolselderstoemp/ cross and blackwellsaus – 26.50€

Hoevekip/ appel/ karamel van kippenjus/aardappel – 22.50€

Gegrilde côte à l’os  West-Vlaams rood(2 pers.) – 65.00€

Filet pur Holstein/ luchtige bearnaisesaus/ frietjes – 33.50€

Entrecôte Limousin/ peper- of archiducsaus/ frietjes – 28.50€

Bijgerechtjes voor het vlees:

Gebakken witloofjes – 6.5€
Gemengde groene sla – 4.50€
Witloofsla – 4.50€

suggesties

Carpaccio van hert/ champignon tapenade18.50

Tomaat garnaal17.50

Terrine fois gras/ mango chutney 18.50

Zeeuwse creuses 6st.  24.00 

Fazant/ knolselderpuree/ spruiten/ witloof/ Fine champagnesaus – 29.00€

Filet van hert/ bospaddestoelen/ gratin/ Grand veneursaus – 36.50€

Filet van hazenrug/ wintergarnituur/ appel/ Veenbes/ kroketjes – 34.00€

Filet van heilbot/ preistoemp/ mosterd-hollandaise – 29.00€

lunch

Club sandwich – 17.50€

Ceasar salad “maison belge” – 19.00€

dessert

Huisgemaakte cheesecake met bosbessen – 9.50€

Chocolademousse met Baileys – 10.00

Gekarameliseerd appeltaartje/ speculoosijs  – 10.00

Crumble/ appel/ rode vrucht/ vanille-ijs – 10.00

Nespresso Martin – 9.00€

Crème brulée – 9.00€

Panna cotta van rode vruchten – 9.50€

Mascarponemousse/ kletskop/ framboos – 10.00

aperitief hapjes

Pissaladière – 9.0€

Artisjok/ collatura/ Parmazaan – 9.0€

Rillette van gerookte forel/ Dashi – 9.0€

Ibericoham – 21.00€

Accordion Title

Empty section. Edit page to add content here.

Al onze prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen. Om de service vlot te laten verlopen vragen we aan groepen vanaf 8 pers. de keuze te beperken tot max. 4 gerechten.